Specialiteiten

Voartse rug

Voartse rug is een varkensfilet, gepekeld en ingestreken met mosterd. Er is naast de standaard Voartse rug ook een rug met een iets pittiger karakter. Gewicht op maat verkrijgbaar.Ook leuk om cadeau te geven in cadeauverpakking,

Bereidingswijze in de pan

U smelt een klontje boter in de pan. Leg de Voartse rug in de pan en laat het ongeveer 60 minuten op een lage stand gaar braden. Eventueel iets water toevoegen.

Bereidingswijze in de oven

60 minuten in voorverwarmde oven op 150 graden celsius. Zo krijgt u het lekkerste resultaat van dit stukje vlees.

Menutip

Lekker met aardappelkroketjes of gebakken kriel en broccoli of verse asperges.

Cadeautip

De Voartse rug is ook geschikt als cadeauartikel en verkrijgbaar in een fraaie geschenkverpakking.

Een echte specialiteit van uw slager.

Houthakkerssteak

De houthakkerssteak is een procureurlapje, gemarineerd met poesta kruiden. Het geheel wordt omkleed met mager gerookt spek, zodat er een lichte rooksmaak aan zit.

De houthakkerssteak ca. 20 minuten om en om bakken.

Prima te combineren met groene groente zoals boontjes, sla, doperwten of bloemkool.


Baconburger

Pittig varkensgehakt met mager gerookt spek. De burger wordt voorgegaard, dus even opwarmen in oven of magnetron en u heeft iets lekkers bij uw maaltijd.

De baconburger is heerlijk bij de maaltijd, maar ook uitstekend geschikt als snack.

Specialiteiten uit combisteamer

Wij hebben een combisteamer. Het is een multifunctioneel apparaat; hij is geschikt voor koken, grillen en garen. Door gebruik van de combisteamer kunnen wij een nog betere constante kwaliteit leveren. Tijdens de bereiding hebben wij meer controle en het vlees wordt altijd precies op de juiste methode bereid, door deze factoren blijft het vlees sappiger.

  • Gegrilde kipfilet
  • Gegrilde spare-rib (ook warm verkrijgbaar)
  • Gebraden gehaktballen

  • Voorgegaarde hamburger
  • Voorgegaarde baconburger

  • Gekookte hammen
  • Gebraden rollade
  • Gebraden gehakt
  • Gebraden rosbief
  • Babi pangang

Gegrilde specialiteiten

Wij hebben voor u vele ambachtelijke specialiteiten en ook onze gegrilde specialiteiten zijn zeker de moeite waard. Tegenwoordig grillen wij onze producten in onze nieuwe combisteamer. Door gebruik te maken van de combisteamer kunnen wij zorgen voor een uitstekende smaak en kwaliteit van het product. En uiteraard worden de producten heerlijk gekruid.

  • Gegrilde spare-ribs (ook warm verkrijgbaar)
  • Gebraden gehaktballen
  • Gebraden baconburgers

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.